« »

Čestitka u povodu Svjetskog dana prosvjetnih radnika

Predstavnici Vijeća učenika Mješovite srednje škole „Gornji Vakuf“ su pozitivno iznenadili svoje profesore. Naime, u povodu 5. oktobra, Svjetskog dana prosvjetnih radnika, oni su pripremili prigodnu čestitku, te poklonili cvijeće najstarijoj zaposlenici.
  • Autor
Više...

Javni poziv za dostavljanje ponuda za uslugu "Sistematski pregled zaposlenika"

Bosna i HercegovinaFederacija Bosne i HercegovineSrednjobosanski kanton/Kanton središnja BosnaMješovita srednja škola "Gornji Vakuf"Gornji Vakuf-Uskoplje Datum: 09.08.2018. godine JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA NABAVKU USLUGE SISTEMATSKOG PREGLEDA Pozivaju se zainteresovani pravni subjekti da dostave ponude za obavljanje usluge sistematskog pregleda za 44 zaposlenika Mješovite srednje škole "Gornji Vakuf". Ponude slati…
  • Autor
Više...

Maturanti na ekskurziji u Italiji

U periodu od 07.09. – 14.09.2017. godine učenici Mješovite srednje škole „Gornji Vakuf“ zajedno sa profesorima – vođama puta boravili su na maturalnoj ekskurziji. Ekskurzija je bila obrazovno – zabavnog karaktera. Konačna destinacija je bila italijanski Rimini. Na putu prema Riminiju učenici su posjetili Veneciju, odnosno turističke atrakcije ovog grada,…
  • Autor
Više...

Obavijest u povodu Nove hidžretske godine

Obavještavaju se učenici i zaposlenici škole da se redovna nastava neće izvoditi u utorak, 11.09.2018. godine zbog obilježavanja vjerskog praznika – Nove hidžretske godine. Svim učenicima i zaposlenicima čestitamo Novu 1440. hidžretsku godinu.
  • Autor
Više...

Početak nastave u školskoj 2018/2019. godini

Obavještavaju se učenici Mješovite srednje škole „Gornji Vakuf“ da je početak nastave u školskoj 2018/2019. godini u ponedjeljak, 03.09.2018. godine u 8:00. Svim učenicima i njihovim profesorima želimo sretnu i uspješnu novu školsku godinu.
  • Autor
Više...
Priključi se za RSS feed